Onze warme knusse plekjes

De twee Kamers genoemd « le Chat » de Kat, en de huizen van Gédéon en Marcel zijn uitzonderlijke verblijfplaatsen, buiten de tijd. U kunt er verschillende curiositeiten, unieke meubelen, originele lampen, schetsen en schilderijen vinden die door Julie met zorg werden uitgekozen.

Neem een optie voor een lieflijke nacht in een van de kamers van het hoofdgebouw, ofwel een nacht met de familie bij Gédéon.

Le Chat

2 Suites voor 2 personen
+ 2 bijkomende bedden
Naar Sainte-Cécile

Leuke,
verfijnde en elegante gastenkamers

Elke suite is aangekleed met uitgezochte vlo- of antieke voorwerpen, die een onverwacht resultaat en een uniek decorum geven. Alles streeft ernaar zodat de gasten zich thuis kunnen voelen.

Gédéon

Landelijk vakantiehuisje in
Herbeumont voor 8 personen + een babybedje
Naar Sainte-Cécile

Een chic en rustiek
familiehuis

Gelegen in het hartje van het dorpje Herbeumont biedt Gédéon u een individueel familiaal  verblijf. Dit vakantiehuisje heeft 3 kamers, een eetkamer, een uitgeruste keuken, een groot salon, een tuintje voor uw barbecues in de zomer en een ping-pongtafel.

Marcel

Warm knus plekje
in opbouw
Naar Sainte-Cécile

Steeds op zoek naar nieuwe projekten en uitdagingen, hebben Julie en Mathieu zojuist het huis van Marcel aangekocht. Zij willen daar een derde knus plekje installeren. Het huis van Marcel bevindt zich op 200 m van het hoofdgebouw in Sainte Cécile. Nog een beetje geduld, Marcel is in opbouw en zal binnen kort de deuren openen.