Qui sommes-nous ? Le Chat, Gédéon & Marcel

Welkom in de gastenkamers « De kamers van  (« le Chat »)  de Kat » en in de twee landelijke vakantiehuisjes « Het huis van Gédéon » en « Het huis van Marcel » bij Julie en Mathieu !

Ontdek mooie ongewone verblijfplaatsen, verstopt in het hartje van « la Gaume »(=Belgisch Lotharingen), in het kleine dorpje van Sainte Cécile en geniet van een romantisch uitstapje in een landelijke omgeving.  Een uitgelezen plaatsje in het hart van de vallei van de Semois, tussen het kasteel van Bouillon en de Abdij van Orval.   

Na zorgvuldige vernieuwing en veel zoektochten op antikiteitmarkten en vlomarkten, kwamen deze knusse plekjes tot leven. Ze willen een plaats zijn van ontdekking, verbazing en uitwisseling, vol temperament naar het beeld van de eigenaars.

Steeds bezorgd om de minste details, geven Julie en Mathieu ten volle hun aandacht aan de bediening, zowel in het familiaal huis als in de vakantiehuisjes waar heden en verleden mekaar ontmoeten.

Onze warme knusse plekjes

De twee Kamers genoemd « le Chat » de Kat, en de huizen van Gédéon en Marcel zijn uitzonderlijke verblijfplaatsen, buiten de tijd. U kunt er verschillende curiositeiten, unieke meubelen, originele lampen, schetsen en schilderijen vinden die door Julie met zorg werden uitgekozen.

Neem een optie voor een lieflijke nacht in een van de kamers van het hoofdgebouw, ofwel een nacht met de familie bij Gédéon.

Le Chat

2 Suites voor 2 personen
+ 2 bijkomende bedden
naar Sainte-Cécile

Leuke,
verfijnde en elegante gastenkamers

Elke suite is aangekleed met uitgezochte vlo- of antieke voorwerpen, die een onverwacht resultaat en een uniek decorum geven. Alles streeft ernaar zodat de gasten zich thuis kunnen voelen.

Gédéon

Landelijk vakantiehuisje in
Herbeumont voor 8 personen + een babybedje

Een chic en rustiek
familiehuis

Gelegen in het hartje van het dorpje Herbeumont biedt Gédéon u een individueel familiaal  verblijf. Dit vakantiehuisje heeft 3 kamers, een eetkamer, een uitgeruste keuken, een groot salon, een tuintje voor uw barbecues in de zomer en een ping-pongtafel

Marcel

Warm knus plekje
in opbouw
naar Sainte-Cécile

Steeds op zoek naar nieuwe projekten en uitdagingen, hebben Julie en Mathieu zojuist het huis van Marcel aangekocht. Zij willen daar een derde knus plekje installeren. Het huis van Marcel bevindt zich op 200 m van het hoofdgebouw in Sainte Cécile. Nog een beetje geduld, Marcel is in opbouw en zal binnen kort de deuren openen.

Le Chat, Gédéon & Marcel Le Chat, Gédéon & Marcel

Onze diensten

Uw komfort ? Dat is de prioriteit van Julie en Mathieu.

Ze openen de deuren van hun huis en trachten iedereen een uitzonderlijke ervaring  te laten aanvoelen,  eigen aan hun persoonlijke wereld. Daarop kunt u rekenen. De diensten die zij u bieden geven aan uw verblijf dat « tikkeltje meer » dat alles haalt.  

Ochtendwandeling met een gids, proeven van lokale bieren met Mathieu of een bezoek aan  de vlowinkel of markt met Julie ? (Bijna alles) is mogelijk.

Fait maison pour de vrai !

Kleine honger

Zowel in de Kamers  « le Chat » de Kat als bij Gédéon zijn uitwisseling en vriendelijkheid een levenskunst.

Geniet van de beste diensten, in het komfort van een huis met familiaal prestige :

Ontdek het beste van de streek bij het aangeboden « koninklijk ontbijt », of het fijnproeversmandje en zeker dank zij de niet te omzeilen « apéro gaumais » 

Julie en Mathieu bieden u uitzonderlijke produkten aan zonder tussenpersonen.

Alles is lokaal en volgens seizoen, dat is de philosophie van het huis. Alle produkten komen direkt van de hoeve of van bij kleine lokale producenten.

Le Chat, Gédéon & Marcel

De omgeving

Le Chat, Gédéon & Marcel

Het leven is zacht in « La Gaume »,  en dat willen wij u laten aanvoelen !

Niet ver van de Semois en van de Abdij van Orval, kunt u genieten van enorm veel aktiviteiten, wandelingen en ontspannig om uw verblijf aangenaam te maken.

Le Chat, Gédéon & Marcel
Abbaye d’Orval
Festival Chassepierre
Herbeumont
Bastogne War Museum
Chateau de Bouilon
Gaume Jazz Festival