De Kamers van de Kat

De kamers van « le Chat »  de Kat bevinden zich in het hart van het familiaal huis van Julie en Mathieu. Deze elegante woning in gele steen, gedateerd 1782,  werd helemaal gerestaureerd door Mathieu. Hij respecteerde nauwkeurig de pure traditie van « La Gaume ».

De nobele materialen van hout en steen geven aan het familiale huis een warme sfeer waar kalmte en wellust heersen.U zult het samenbrengen van oude meublen en oude in eer herstelde voorwerpen waarderen, zoals de gramophoon van Papy Robert, dit alles in een geraffineerde versiering......Julie loopt voor u vlowinkels en -markten af. Sommige voorwerpen van het huis kunt u eventueel kopen.

Elk van de twee kamers werd met veel zorg ingericht om u het meeste comfort te bieden.

Kleine dingen
in optie

Bij het ontbijt, inclusief bij  de Kamers van « le Chat » de Kat, kunt u al het lekkers wat  « La Gaume » te bieden heeft, uitproeven :

vleeswaren van Florenville, boter, maquées, kaas van de hoeve Ferme du Marronier, vers seizoenfruit, kruidenthee van Marie-Hélène, jam van mamy, huisgebakken brood, pannekoeken, omeletten et zouten cakes...... Een enig moment in de dag, niet te missen ! Het ontbijt is inbegrepen in de prijs van de kamer

Le Chat, Gédéon & Marcel Le Chat, Gédéon & Marcel

IN OPTIE

- aperitiefschotel en proeven van een lokaal bier : 10€pp
- Mand picknicks : 12€pp
- Wandelkaart : 8€ 
- Late check-out tot 14u : 25€/kamer